BULETIN DE PRESĂ – Județul Mureș 12 AUGUST 2021, ora 13.00

Până astăzi, 12 august, în județul Mureș au fost confirmate 24.033 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 5 cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, nici o persoană nu a fost reconfirmată pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, 9 persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în județul Mureș.

Până la această dată, 23.062 de persoane s-au vindecat în județul Mureș (DSP Mureș transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindicate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 2.211 persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 813 persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 17 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 937 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În județul Mureș, o persoană confirmată cu infecție cu noul coronavirus este în izolare la domiciliu, iar 421 de persoane se află în carantină la domiciliu.

 

Cancelaria Prefectului

Instituția Prefectului – Județul Mureș