BULETIN DE PRESĂ – Județul Mureș 18 AUGUST 2021, ora 13.00

Până astăzi, 18 august, în județul Mureș au fost confirmate 24.058 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 11 cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, o persoană a fost reconfirmată pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, 13 persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în județul Mureș.

Până la această dată, 23.074 de persoane s-au vindecat în județul Mureș (DSP Mureș transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindicate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 2.212 persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 814 persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 12 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 937 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În județul Mureș, trei persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 377 de persoane se află în carantină la domiciliu.

Cancelaria Prefectului

Instituția Prefectului – Județul Mureș