BULETIN DE PRESĂ – Județul Mureș 28 SEPTEMBRIE 2021, ora 13.00

Până astăzi, 28 septembrie, în județul Mureș au fost confirmate 25.572 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 178 de cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, 10 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, 133 persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în județul Mureș.

Până la această dată, 23.503 de persoane s-au vindecat în județul Mureș (DSP Mureș transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindecate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 2.258 persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 838 persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 8 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 974 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În județul Mureș, 74 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1142 de persoane se află în carantină la domiciliu.

 

Cancelaria Prefectului

Instituția Prefectului – Județul Mureș