Audiențe acordate de către subprefect

Subprefectul județului Mureş, domnul NAGY Zsigmond, acordă audiențe conform următorului program: în zilele de miercuri, între orele 10,00–12,00, la sediul Instituției Prefectului Județul Mureş, situată la adresa: Piaţa Victoriei nr 1, Municipiul Tîrgu-Mureş.

Subprefectul județului Mureş, domnul Alexandru Cîmpeanu, acordă audiențe conform următorului program: în zilele de miercuri, între orele 09,00–11,00, la sediul Instituției Prefectului Județul Mureş, situată la adresa: Piaţa Victoriei nr 1, Municipiul Tîrgu-Mureş.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul electronic situat aici

Data și ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular.

Alternativ, înscrierea în audiență se face și în temeiul unei cereri scrise, telefonic, la adresa de e-mail a instituției audienta@prefecturamures.ro sau la camera 3, str: Primariei, nr. 1.

Modalitatea de acordare a audiențelor:
Solicitările pentru înscrierea în audiență se depun cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte în cazul audiențelor ținute de către prefect/subprefect.
În funcție de rezoluția conducerii instituției, compartimentul relații cu publicul realizează programarea audiențelor și comunică solicitanților data la care se acordă audiența.

Persoanele care vin la sediul instituției prefectului fără a se fi înscris în audiență, pot primi consiliere, in limita atribuțiilor instituției, la compartimentul relații publice, camera 30, str: George Enescu, nr. 1.

Programul de lucru cu publicul
luni-miercuri 8.00-16.30
joi 8.00-18.30
vineri 8.00-14.00

Publicul va fi primit în cadrul orelor de program menționate la sediul Instituției Prefectului – Județul Mureș din municipiul Tîrgu-Mureș, Piața Victoriei nr. 1, sala nr. 30.

În ziua de joi, între orele 16,30 și 18,30, accesul în clădirea Instituției Prefectului-Județul Mureș se va realiza pe la poarta principală