Întâlnire cu reprezentanții companiei GST România

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel:
„Marile companii din județul Mureș își doresc o relație deschisă cu autoritățile județene și locale.
Acesta este motivul pentru care astăzi m-am întâlnit cu delegația condusă de domnul Yu Young, vicepreședinte Hyosung Group din Coreea de Sud, un grup acționar al GST România. Este vorba despre compania GST Textile Safety RO, care s-a înființat la Sighișoara în anul 2005 și are 1.800 de angajați în județul nostru, la Sighișoara și Albești.
Am discutat despre dificultățile pe care compania le întâmpină în recrutarea personalului cu pregătire tehnică medie și superioară, dar și despre planurile de extindere pe care GST le pregătește în județul Mureș.
Le vom acorda sprijin în ceea ce privește relația cu toate unitățile de învățământ din județul Mureș care pregătesc tineri ce pot activa în domeniul automotive, GST având o fabrică de airbag-uri și o țesătorie pentru materiale de siguranță auto, ambele în județul nostru.
Mă bucură faptul că tot mai multe companii private mari apelează la deschiderea Instituției Prefectului pentru crearea unor parteneriate de durată, menite să sprijine dezvoltarea economică a județului nostru.”