ISU Mureș a prezentat evaluarea activității în anul 2019

Vineri, 31 ianuarie 2020, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș au prezentat evaluarea activității în anul 2019. Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a felicitat echipa ISU Mureș pentru managementul unui mecanism eficient de reacţie la urgenţe și pentru felul în care au răspuns solicitărilor cetăţenilor şi nevoilor comunităţii noastre.

„Vă felicit pentru performanțele prin care ați gestionat, la nivelul județului Mureș, mecanismul complex de reacţie la urgenţe și pentru felul în care ați răspuns solicitărilor cetăţenilor şi nevoilor comunităţii mureșene. Sunteți o instituţie modernă, flexibilă şi eficientă în gestionarea situaţiilor de urgenţă, care a reușit crearea unui climat de încredere şi siguranţă, prin servicii de înaltă calitate oferite mureșenilor. Este normal ca oamenii să vă răsplătească, printr-un nivel ridicat de încredere acordat ISU Mureș, fapt care, pe lângă o poziție onorantă, trebuie să vă oblige la obţinerea unor rezultate cât mai bune în misiunile zilnice.

Anul 2020 trebuie să fie anul prevenției și mă declar un partener al dumneavoastră, în efortul de a prioritiza prevenirea, printre obiectivele fundamentale ale următoarelor 11 luni. Este necesar, de asemenea, să căutăm împreună soluțiile pentru reducerea timpului de răspuns la intervenții. Practica a demonstrat că reducerea distanței dintre locațiile actuale și înființarea unor noi puncte de lucru este un fapt concret, ale cărui rezultate sunt vizibile. Din acest punct de vedere, remarc rezultatele obținute prin înființarea punctului de lucru de pe platforma Combinatului Azomureș, care deservește și zona imediat adiacentă. Este un exemplu pe care trebuie să îl multiplicăm și vă asigur în acest sens de sprijinul Instituției Prefectului.

Știu, de asemenea, că sunt probleme concrete în activitatea dumneavoastră cotidiană, care își pot găsi o rezolvare relativ simplă și eficientă, în măsura în care ne vom implica împreună în gestionarea acestor situații. Deplasările la intervenții, care de multe ori întâmpină greutăți din cauza unor șoferi care nu acordă prioritate autospecialelor ISU, este una dintre aceste situații cărora va trebui să le găsim rezolvare și apelez în acest sens, cu o propunere, la Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, în vederea organizării unor acțiuni mediatizate, care să sublinieze, preventiv și prin sancțiuni aceste abateri din trafic.” a afirmat Mara Togănel cu ocazia evaluării activității din anul 2019.

Le dorim un an 2020 cu succes!