Mall-urile din Târgu Mureș vor găzdui centre de vaccinare

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, s-a întâlnit cu reprezentanții centrelor comerciale din Târgu Mureș și le-a propus acestora deschiderea unor centre de vaccinare în mall-uri:
„Centrele din etapele 2 și 3 de vaccinare trebuie să fie cât mai accesibile pentru mureșeni. Tocmai de aceea, le-am propus reprezentanților centrelor comerciale din Târgu Mureș să ofere câte un spațiu în care să funcționeze un centru de vaccinare.
După discuția de ieri, toate cele 3 mall-uri din oraș au răspuns afirmativ, #firesc, urmând ca Direcția de Sănătate Publică și Primăria Tîrgu Mureș să efectueze toate pregătirile necesare pentru ca aceste centre să fie gata într-un timp cât mai scurt.
În ultimele zile, multe persoane au răspuns afirmativ propunerilor noastre de a se implica în campania de vaccinare, ceea ce este un lucru încurajator și o dovadă de normalitate.
Așa cred că trebuie să reacționăm cu toții în fața șansei de revenire la o viață obișnuită, fără amenințarea Covid-19.” a spus prefectul Mara Togănel.