Prefectul județului Mureș, la ședințele CL din Gurghiu și Sângeorgiu de Mureș

Instituția Prefectului – Județul Mureș își propune să sprijine în mod activ comunitățile locale din județ, iar în acest sens prefectul județului, Mara Togănel participă la ședințele de Consiliu Local care au loc la începutul acestui an. Prima participare a avut loc în urmă cu o săptămână, la ședința Consiliului Local al comunei Gurghiu, iar consilierii locali și reprezentanții Primăriei au discutat despre proiectele din 2020 și principalele provocări ale acestui an: „Am discutat cu aleșii din Gurghiu despre provocările comunei și despre planurile pentru acest an. Îmi doresc să ne implicăm în mod eficient și legal în sprijinirea proiectelor din comuna Gurghiu și din toate celelate localități ale județului. În următoarea perioadă, îmi doresc să ajung la sedințele de Consiliu Local din cât mai multe localități.” a afirmat Mara Togănel.

Cea de-a doua ședință la care a luat parte prefectul județului Mureș s-a desfășurat în data de 13 februarie, la Sângeorgiu de Mureș. „Am văzut un exemplu de administrare reușită a unei comunități locale, o echipă unită care respectă o strategie clară de dezvoltare pe următorii ani. În raportul de activitate prezentat anual în cadrul Consiliului Local, dar și tuturor angajaților din Primărie, am văzut atât proiecte pentru infrastructură rutieră, apă, gaz, cât și planuri pentru o pistă de biciclete, proiecte de mediu, culturale și sociale. Evident, mai este de loc de îmbunătățiri, iar dacă Instituția Prefectului – Județul Mureș va putea sprijini inițiativele comunității sângeorzene, o vom face fără reținere. Cred că Sângeorgiu de Mureș este un exemplu pentru localitățile din județul nostru deoarece voința comună de a lucra în sprijinul cetățenilor a dus la realizări lăudabile.” a afirmat Mara Togănel. 

Seria participărilor la ședințele de Consiliu Local din localitățile județului Mureș va continua în următoarele săptămâni.