Prefectul Mara Togănel, la Ungheni de „Ziua Învățătorului”

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel s-a întâlnit vineri, 5 iunie 2020, cu elevii din clasa a VIII-a și profesorii de la Școala Gimnazială “Emil Drăgan” din Ungheni.

„De “Ziua Învățătorului” am avut ocazia să le mulțumesc pentru activitatea de zi cu zi cadrelor didactice de la Școala Gimnazială “Emil Drăgan” din Ungheni.
Totodată, i-am încurajat pe elevii care au încheiat clasa a VIII-a și se pregătesc cu multă încredere pentru primul examen important al vieții, Evaluarea Națională.
În același timp, la Ungheni am găsit condiții foarte bune de învățare pentru copiii din comunitatea locală, de la grădinița cu program prelungit, până la clasele mari. Administrația locală de aici dă un exemplu de normalitate prin implicarea activă în educație, oferind suport pentru investiții într-o infrastructură de calitate.
În final, le mulțumesc tuturor doamnelor și domnilor învățători din județul Mureș pentru dăruire și empatie. Datorită strădaniei lor, copiii din județul nostru pășesc cu succes pe drumul cunoașterii și al succesului.” a afirmat prefectul Mara Togănel.