Premierul Ludovic Orban, prezent la semnarea contractului pentru execuția unui nou lot al Autostrăzii Transilvania

Prim-ministrul României, domnul Ludovic ORBAN, a participat în data de 29 mai, în Sala Mare a Palatului Administrativ din Târgu Mureș, la semnarea contractului de execuție pentru lotul 1 Târgu Mureș-Ungheni și drumul de legătură din secțiunea 1C a autostrăzii Transilvania.

La eveniment au luat parte ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, domnul Lucian Nicolae BODE, ministrul economiei, energiei şi mediului de afaceri, domnul Virgil-Daniel POPESCU, ministrul apărării naționale, domnul Ionel Nicolae CIUCĂ, prefectul județului Mureș, doamna Mara TOGĂNEL, directorul general al CNAIR, doamna Mariana IONIȚĂ și directorul general al STRABAG SRL, domnul Heimo OBERWINKLER.

„Astăzi, județul Mureș a fost din nou în prim-planul proiectelor de infrastructură la nivel național. Aflat la cea de-a doua vizită în județ în această lună, premierul Ludovic Orban a fost prezent la semnarea contractului pentru execuția lotului 1 Târgu Mureș-Ungheni și a drumului de legătură din secțiunea 1C a autostrăzii Transilvania.

Prezența domnului prim-ministru și a miniștrilor Transporturilor, Apărării și Economiei la Tîrgu Mureș este un semn al interesului deosebit pe care Executivul îl acordă județului Mureș, concretizat în realizarea efectivă a unor proiecte de infrastructură care sunt vitale pentru această zonă a țării.

Am discutat cu membrii Guvernului despre evoluția pe celelalte tronsoane ale Autostrăzii Transilvania, iar Instituția Prefectului – Județul Mureș va oferi sprijinul necesar autorităților direct implicate în proiectele majore de infrastructură.

Mă bucură în mod deosebit prezența ministrului Apărării, domnul Nicolae Ciucă, la Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale, locul unde în urmă cu 17 ani se înființa prima structură de Forțe Speciale din Armata României, Batalionul 1 Forțe Speciale.” a afirmat prefectul județului Mureș, Mara Togănel.