Serviciul Înmatriculări Auto Reghin, deschis publicului

Începând de astăzi, 22 septembrie 2020, serviciul secundar de Înmatriculări Auto din Municipiul Reghin este deschis publicului. Programul punctului de lucru cuprinde două zile ale săptămânii, marți și joi, iar mureșenii din zonă vor avea posibilitatea de a alege între sediul județean situat în Târgu Mureș și sediul secundar din Municipiul Reghin.

Sediul secundar din Reghin a devenit operațional prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 139 din 16.09.2020, potrivit căruia serviciile publice comunitare județene regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza la sediile secundare de lucru din alte localități decât reședința de județ, activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

Sediul secundar din Municipiul Reghin funcționează la parterul clădirii Poliției Municipiului Reghin de pe Bulevardul Unirii, nr. 57, programul fiind următorul:

Marți – între orele 09.00-13.00

Joi – între orele 09.00-15.00

Astfel de măsuri de descentralizare au ca scop facilitarea accesului cetățenilor la servicii publice comunitare, altele decât cele existente la nivelul municipiului Târgu Mureș, generând totodată decongestionarea acestor servicii județene și evitarea aglomerărilor de persoane.

Cancelaria Prefectului

Instituția Prefectului – Județul Mureș