”Curățăm România!” în județul Mureș

♻️📢Implementăm programul ”Curățăm România!” în județul Mureș.
✅Unitățile administrativ – teritoriale din județul nostru se pot înscrie în Programul privind ecologizarea zonelor afectate de deșeuri pentru finanțarea campaniei ”Curățăm România!”
⚠️Este momentul să reparăm ceea ce alții au provocat prin rea intenție sau nepăsare. Tocmai de aceea, primăriile sunt susținute de Guvernul României pentru a oferi mureșenilor din comunitățile locale un mediu mai curat.
👉Instituția Prefectului–Județul Mureș și celelalte instituții partenere în acest proiect vor monitoriza derularea acestei campanii în județul Mureș, urmând a fi întocmit un calendar de ecologizare a zonelor din județul Mureș, în funcție de proiectele depuse de către primării. Prima ședință a grupului de lucru pentru derularea campaniei naționale în județul nostru a fost condusă de subprefecții județului Mureș, Nagy Zsigmond și Nicolae-Florin Pălășan.
💰🟢 Suma alocată sesiunii de finanțare este de 27 milioane lei, iar finanțarea se acordă în cuantum de 100% din valoarea totală eligibilă a proiectului.