Informare privind catalogul surselor de finanțare pe luna noiembrie 2022

Catalogul surselor de finanțare elaborat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru, conține  programele de finanțare nerambursabilă active, finanțate de Uniunea Europeană și Guvernul României, pentru luna noiembrie  2022.

Catalogul surselor de finanțare elaborat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru,  conține  programele de finanțare nerambursabilă active, finanțate de Uniunea Europeană și Guvernul României, pentru luna noiembrie 2022.

Ediția lunii noiembrie a Catalogului oferă noutăți privind finanțări pentru creșterea producției de energie din surse regenerabile iar, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, au fost deschise mai multe apeluri de proiecte în consultare sau cu termen de depunere, în domeniul sănătății, digitalizării, social – pentru îmbunătățirea sistemului de protejare a copiilor aflați în risc de separare de familii:

  • 9 ianuarie 2023 este noul termen de depunere a proiectelor pentru Crearea unei rețele de centre de zi pentru copiii expuși riscului de a fi separați de familie, în cadrul PNRR, Componenta 13.
  • 15 noiembrie 2022 este termenul limită pentru depunerea proiectelor în cadrul apelului Sprijinirea investițiilor destinate promovării producției de energie din surse regenerabile pentru consum propriu la nivelul întreprinderilor. Detalii aici

Apel nou de proiecte lansat pentru sprijinirea Centrelor Comunitare Integrate.

Prelungire termen: mai puteți formula observații până în 18.11.2022 pentru Ghidul specific privind digitalizarea IMM – urilor.

În catalog aveţi secţiuni despre:

  • Finanțare Nerambursabilă prin PNRR
  • Finanțare Nerambursabilă pentru Societăți Comerciale
  • Finanțare Nerambursabilă pentru Autorități Publice Locale
  • Finanțare Nerambursabilă pentru ONG
  • Finanțare Nerambursabilă pentru Universități     

Sursa: http://www.adrcentru.ro/catalog-surse-finantare/

Informare privind catalogul surselor de finanțare pe luna noiembrie 2022