Proiecte pentru zona de câmpie a județului Mureș 🇹🇩

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel:
” Aproape 300 milioane de euro vor fi investiți de către Guvernul Ciucă în infrastructura județului nostru prin Programul Anghel Saligny.
Finanțările din Anghel Saligny se alătură celorlaltor programe de finanțare care sunt puse la dispoziția comunităților locale. Este cea mai prolifică perioadă în ceea ce privește alocarea de fonduri.
Ne dorim ca toate proiectele (în număr de 136) să fie implementate cu succes și, împreună cu celelalte oportunități de finanțare existente, acționând unitar și cu bună credință, să îmbunătățim traiul mureșenilor.
Azi, la Band, am transmis mesajul meu de susținere Câmpiei mureșene și i-am asigurat pe mureșeni de întreaga mea responsabilitate față de așteptările lor.
Reabilitarea drumului județean Band-Șăulia-Sărmașu-limită județul BN (valoare proiect aprobată: peste 25 milioane euro), reabilitarea drumului național 15E și proiectul de introducere a apei potabile pe câmpie sunt prioritățile mele pentru mureșenii din zonele câmpiei mureșene. Câmpia mureșeană are susținerea mea.
DA, toate acestea se vor realiza în viitorul apropiat. Și DA, muncim mereu în slujba mureșenilor.”